Disa nga Filmat me Të Mirë Aksion – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

Disa nga Filmat me Të Mirë Aksion

Disa nga Filmat me Të Mirë Aksion. Vini re: Kush ka mendim për ndonjë Film tjetër për ta kategorizuar si një film nga më të mirët aksion, mund ta shkruajë më poshtë për të ndihmuar të tjerët të kenë çfarë të shikojnë sot.

Ip man
.
.
The Dark Knight
.
.
Indiana Jones
.
.
Spartacus 1960
.
.
Die Hard
.
.
The Bourne Identity
.
.
Saving Private Ryan
.
.
Terminator 2: Judgment Day
.
.
Kill Bill
.
.
Predator (1987)
.
.
Crouching Tiger, Hidden Dragon
.
.
300 (2006)
.
.
Mad Max: Fury Road (2015)
.
.
Men In Black (1997)
.
.
Atomic Blonde (2017)
.
.
What Happened to Monday (2017)
.
.
Rambo
.
.
Top Gun
.
.
The Raid: Redemption
.
.
True Lies
.
.
Transformers
.
.
The Legend of Drunken Master
.
.
Braveheart
.
.
Iron Man
.
.
Apocalypto
.
.
Inception
.
.
Enter the Dragon
.
.
Looper
.
.
Gladiator
.
.
Black Hawk Down (2001)
.
.
Casino Royale
.
.
Avengers
.
.
The Rock
.
.
X-Men
.
.
Mission: Impossible
.
.
Aliens (1986)
.
.
Mad Max
.
.
Face/Off (1997)
.
.
The Bourne Ultimatum
.
.
Police Story
.
.
Bad Boys
.
.
Fast Five
.
.
Ong-Bak
.
.
Con Air (1997)
.
.
Assault on Precinct 13 (2005)
.
.

Total Recall (1990)
.
.
Point Break
.
.
Commando (1985)
.
.
Beverly Hills Cop (1984)
.
.
Crank
.
.
Fast & Furious 6 (2013)
.
.
Desperado (1995)
.
.
The Rundown (2003)

.

.

John Wick, 2, 3