“Fast Color”, film fantashkencë – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

“Fast Color”, film fantashkencë

“Fast Color” HD me Titra Shqip, zgjat 1 orë e 40 minuta është i zhanrit dramë, fantashkencë, triller. I bërë me regji të Xhullia Hart, në rolin kryesor sjellë aktoren anglezo-afrikano-jugore Gugu Mbata-Rou. “Fast Color” rrëfen për një grua me fuqi mbinjerëzore. Ajo detyrohet të jetojë duke u fshehur që kur merret vesh se ka fuqi supernatyrore. Disa vite pasi e ka braktisur familjen, ajo kthehet përsëri, sepse shtëpia është i vetmi vend ku mund të fshihet.

Vini re: Për ju që pëlqeni këto lloj filmash, ju sugjërojmë edhe; Chronicle, Sleight, Miss Sloane, Brightburn, Replicas, Belle (2013), Aniara (2018), Beyond the Lights, A Wrinkle in Time, Captive State, The Wandering Earth, Kin (2018), Upgrade (2018 nona), Concussion (2015), The Whole Truth, Midnight Special, The 5th Wave, Blade Runner 2049, Looper, A.I. Artificial Intelligence (2001), Arrival (2016), Super 8 (2011), Ex Machina, Edge of Tomorrow, Sunshine, Motherless Brooklyn, Free State of Jones, Glass (2019), Split (2016), Unbreakable (2000), The Sixth Sense, Filmat Cloverfield, Coherence (2013) dhe Beauty and the Beast (2017).

#metitrashqip #filma24 #teperzgjedhur #Shqip #drama #fantazi #action