Keanu Reeves mund të prishte karrieren e tij dikur sipas kritikëve, por jo... – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

Keanu Reeves mund të prishte karrieren e tij dikur sipas kritikëve, por jo…

“Point Break”,është filmi i parë i zhanrit aksion për aktorin Keanu Reeves. Karriera e tij deri para këtij filmi ishte e përbërë kryesisht nga filma me adoleshentë dhe filma të pavarur. Disa kritikë madje e kritikuan filmin për shkak të kësaj, nga frika se Keanu do të prishte karrierën e tij serioze filmike që kishte krijuar. Por ja që nuk ndodhi kështu, ai sot lulëzon në atë zhanër.