Lumë gjaku në "IT: Chapter Two" – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

Lumë gjaku në “IT: Chapter Two”

Në skenën e përgjakshme të “IT: Chapter Two”, shihet personazhi Beverly Marsh (Jessica Chastain) e ngujuar në një banjë.Ku më pas tërë vendi mbulohet nga gjaku.Për këtë skenë janë përdorur 4500 litra gjak artificial. Deri më tani, besohet se ky film mban rekord për gjakun artificial më të shpenzuar direkt pas “300: Rise of an Empire”. Filmi përshtatet disa vite pas përballjes së parë me Pennywisen e tmerrshëm, Grupi i Dështakëve është rritur dhe e ka lënë pas të shkuarën, deri sa një telefonatë shkatërruese i kthen edhe një herë pas.