MCU's i duhet Motra e Spider-Man për filmin tjetër. – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

MCU’s i duhet Motra e Spider-Man për filmin tjetër.

Nga prapaskenat e “Spider-Man: Far From Home”, është shpalosur një nga sekretet më të rëndësishme në MCU: tani që Mysterio zbuloi identitetin e Spider-Man si Peter Parker, e ardhmja nuk ka qenë kurrë kaq e pasigurt. Është koha e përkryer që Marveli ta dërgojë Piterin të vetëm, duke i bërë thirrje motrës së tij të humbur ta ndihmojë në sulmet e ardhshme dhe të zbulojë të vërtetën për të kaluarën e prindërve të tij. Meqenëse shumë adhurues të Spidey nuk e njohin motrën e Peter Parkerit, Teresa Durandin, kjo mundësi e bukur kërkon një shpjegim.

Teresa u prezantua në vitin 2012, pasi motra e vogël jetoi së bashku me të, por u nda nga familja (për arsye të panjohura). Adhuruesit e dinë që ajo është agjente e CIA-s, me njohuri dhe aftësi për të ndihmuar dhe mbrojtur Piterin, pasi të ketë dalë në skenë si shënjestra e çdo të ligu Marvel apo qitës të punësuar. Për ta prezantuar më tej, ajo ka pasur edhe mbështetjen kryesore nga Marvel Nick Fury. Por na besoni, ky është vetëm fillimi i historisë që Sony dhe Marvel mund të tregojnë… dhe universi i filmit ka përgatitur për fansat më shumë nga ç’e presin.