Statham në një riberje franceze të 2004 me tematikë hakmarrjeje, “Le Convoyeur". – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

Statham në një riberje franceze të 2004 me tematikë hakmarrjeje, “Le Convoyeur”.

Jason Statham do të ribashkohet me regjisorin Guy Ritchie, ai ka punuar me regjisorin në filmat e tyre depërtues Lock, Stock and Two Smoking Barrels dhe Snatch, do të ribashkohet me Ritchie për projektin ende të patitulluar, të frymëzuar nga filmi i vitit 2004. Ngjarja do të përqendrohet në një personazh misterioz që punon në një kompani të transportit të parave, i cili është përgjegjës për transportimin e qindra miliona dollarëve. Produksioni do të fillojë pas publikimit të komedisë së ardhshme kriminalistike të Ritchie “The Gentlemen”, në të cilën luan Matthew McConaughey.