The Good, the Bad, the Weird 2008 dhe Unforgiven 2013 janë kopje! – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

The Good, the Bad, the Weird 2008 dhe Unforgiven 2013 janë kopje!

Ndoshta nuk i njihni këta dy filma si riberje, por po ju hedhim pak dritë ne: shumë nga ju e kanë parë filmin The Good, The Bad And The Ugly që doli në vitin 1966 dhe është një nga filmat kult në llojin e vet. Ky film është quajtur si nona e filmave Westerns. Duket se Clint Eastwood është mjaft i shquar në Azi, sepse të frymezuar nga filmat e tij , aziatikët kanë rikrijuar: The Good, the Bad, the Weird (2008) si kopje e The Good, The Bad And The Ugly, ku luan rol kryesor Eastwood, me regji të të madhit Sergio Leone’s. Kurse Unforgiven (2013) është kopje e Unforgiven (1992) me regji të Clint Eastwood, në të cilin Clint luan edhe rolin kryesor.