Thrilleri i Frikshëm psikologjik “Invisible Man”! – Filma24.GG | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD

Thrilleri i Frikshëm psikologjik “Invisible Man”!

Elisabeth Moss, fituesja e çmimit “Emmy” ka rolin kryesor në tregimin e frikshëm modern “Invisible Man”, të frymëzuar nga karakteri klasik monstruoz, i cili do të mbërrijë në kinema në mars të vitit 2020.

Rreth filmit: Ish i dashuri i një vajze kryen vetëvrasjen, më pas vajza kupton se ai i ka lënë një sasi të madhe të pasurisë, por vajza fillon të dyshojë se vdekja e tij është një mashtrim. Vargu i rastësive të frikshme bëhet vdekjeprurës dhe kërcënues për njerëzit që ajo i do. Vajza e quajtur Cecilia do të përpiqet me dëshpërim të dëshmojë se ajo po ndiqet nga dikush që nuk mund ta shohë.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=XIae3Xfr7g8